393.00 Ft

369.43 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Autó

Jönnek a közutak jópontjai!

10perc.hu
2021. 07. 28.

A sebesség alapon működő hűségpontrendszerrel a szabályosan közlekedőket jutalmazza a rendőrség.

Az ORFK Országos Balesetmegelőzési Bizottság OBBPoint applikációja a világon az első sebesség alapon működő hűségpontrendszer. Az augusztus első napjaiban induló alkalmazás felhasználói akkor kapnak pontokat, ha a sebességhatárokat betartva, szabályosan közlekednek.

Nem tekinti szabálysértésnek, ha valaki rövid ideig – például egy előzéshez – túllépi a megengedett maximális sebességet, feltéve, hogy a manőver befejezése után a sofőr visszalassít a megengedett sebességhatárra.

A police.hu szerint az OBBPoint hamarosan szabadon letölthető lesz android és IOS változatban is. Ehhez regisztráció szükséges. Az applikáció letöltésekor megadott felhasználói név bármi lehet, nincsenek megkötések. Az e-mail cím is lehet olyan, amit csak az applikációhoz hoztak létre és másra nem használnak.


Az applikáció letöltésekor megadott felhasználói név bármi lehet, nincsenek megkötések    Fotó: police.hu


Az OBBPoint alkalmazással nemcsak a felnőttek gyűjthetnek pontokat, hanem az autóban utazó gyerekek vagy a sofőr mellett utazó másik felnőtt is. Az alkalmazással gyűjtött szabályossági jutalompontokat a későbbiekben különböző üzletekben és szolgáltatóknál lehet majd beváltani kedvezményekre, ajándéktárgyakra.

Főkép forrása:
police.hu

További cikkek