393.35 Ft

368.10 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Tech

Itt a jövő! Már képeken keresztül is örökbe fogadhatsz egy kutyát!

10perc.hu
2021. 10. 11.
Itt a jövő! Már képeken keresztül is örökbe fogadhatsz egy kutyát!

A világban elérhető néhány jó példa alapján október 11-én, azaz ma Magyarországon is elindították a "képalapú örökbefogadást", aminek a Hungarian Vizsla Inu csapata adja a hátterét.

Az elmúlt hónapokban a közbeszéd fókuszába kerültek az NFT alapú digitális műtárgyak, amelyek már csak ebben az évben dollármilliárdnyi értékben cseréltek gazdát a világban. Az egyedi kripto fotók jellemzően jpeg formátumúak, ám blokklánc technológiának köszönhetően egyediek és megismételhetetlenek, ez adja az értéküket.

Az új kripto-őrület idén hágott a tetőfokára: sorra jönnek a hírek olyan digitális műtárgyakról, amelyek akár dollármilliókért cserélnek gazdát. Egyes becslések szerint az idei NFT forgalom már most dollármilliárdokban mérhető.

A méregdrága vicces .jpeg fájlok adás-vétele mellett azonban van egy másik felhasználási terület is: például a népszerű örökbefogadó programok digitalizálására is remekül alkalmas ez a megoldás. A világban elérhető néhány jó példa alapján október 11-én, azaz ma Magyarországon is elindították a "képalapú örökbefogadást", aminek a Hungarian Vizsla Inu csapata adja a hátterét.

A platform segítségével első körben menhelyekben élő állatokat lehet digitálisan örökbe fogadni, majd kis idő elteltével a legkülönbözőbb más dolgokat is, akár a világ bármely pontjáról. Az NFT-k vásárlása HVI (Hungarian Vizsla Inu) tokennel működik, így nem terheli a vásárlókat semmilyen plusz felmerülő költség.

Főkép forrása:
freepik.com

További cikkek