395.30 Ft

371.07 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Külföld

Isten nevében pusztíthat az atomrakéta! Az orosz egyház papjai megáldották a Sátánt!

10perc.hu - FG
2022. 05. 16.

Orosz ortodox papok áldásban részesítették a Szarmat RS-28 névre hallgató interkontinentális ballisztikus rakétát, mely a világ legnagyobb hatóerejű atomfegyvere.

Itt az újabb, ezúttal már igazán figyelmeztető jel arra, hogy az oroszok akár képesek lesznek átlépni a fenyegetőzést, már ami az atomfegyverek bevetését jelenti. Ugyanis a Reuters cikke szerint Dmitrij Rogozin, Roszkozmosz űrügynökség vezetője közölte, hogy Oroszország őszre tervezi telepíteni az újonnan tesztelt Szarmat RS-28 interkontinentális ballisztikus rakétáit.



Hogy ez mit jelent? Nos, a világ legnagyobb hatóerejű atomfegyvere képes nukleáris csapást mérni az Egyesült Államokra. A szuperfegyver bevezetése történelmi esemény, amely a következő évtizedekre garantálja Oroszország polgárainak biztonságát – nyilatkozta még április végén az orosz Roszkozmosz űrügynökség vezetője, aki szerint a rakétákat a tervek szerint a nyugat-szibériai Krasznojarszk régióba telepítik.

Ami viszont egészen megdöbbentő, hogy orosz ortodox papok felszentelték a Sátánt, azaz a Szarmat RS-28 névre hallgató interkontinentális ballisztikus rakétát, mely a hangsebesség hússzorosával képes repülni és tíznél is több nukleáris töltettel szerelhető fel.

Főkép forrása:
Twitter

További cikkek