393.93 Ft

368.88 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Informatikai hiba miatt többet kell várni a határátkelőhelyeken (Frissítve)

10perc.hu
2021. 07. 20.

Informatikai hiba miatt megnőtt a várakozási idő Magyarország valamennyi határátkelőhelyén és a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren.

A szakemberek már dolgoznak a hiba elhárításán, az utazóközönség türelmét kérik a fennakadás megszüntetéséig - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) a police.hu oldalon kedden délután.

Tiszabecsnél és Tiszaszigetnél három órát kell várniuk a személyforgalomban utazóknak a ki- és belépés során, Záhonynál a személy- és teherforgalomban, valamint az autóbuszos forgalomban is három-négy óra a várakozás.

Ártándnál és Csanádpalotánál a Romániából érkező személy- és teherforgalomban két-két órát, Ásotthalomnál, Beregsuránynál és Röszkénél a be- és kilépő személyforgalomban két-két órát kell várni.

Hercegszántónál a személy-, a teher- és az autóbuszos forgalomban a ki- és belépő oldalon is két-két óra a várakozás, a röszkei autópálya-átkelőnél és Tompánál is a ki- és belépő oldalon is két-három óra a várakozás.

A rendőrség kéri, hogy indulás előtt mindenki ellenőrizze úti okmányainak meglétét, a gépkocsi műszaki állapotát; az utazók vegyenek magukhoz elegendő mennyiségű folyadékot, és ne felejtsék otthon gyógyszereiket. Ha rendőri segítségre van szükségük, hívják a 112-es segélyhívót.

Frissítés:
Mindenhol helyreállt a központi informatikai rendszer, a határátkelőhelyeken szolgálatot teljesítő rendőrök mindent megtesznek az átlépés gyorsítása érdekében - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) a police.hu oldalon kedden késő délután.

Főkép forrása:
police.hu

További cikkek