393.63 Ft

368.77 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Kultúra

Idén még Shakespeare is Gyulára látogat

10perc.hu
2022. 04. 28.
Idén még Shakespeare is Gyulára látogat

A programban a látványos történelmi dráma és a kortárs prózai színház különféle műfajai mellett opera, musical, operett, néptánc, kortárs táncjáték, bábszínház, dzsesz, népzene, világzene, komolyzenei és irodalmi programok is helyet kaptak.

Három színházi fesztivállal és öt bemutatóval várja a közönséget a Gyulai Várszínház a június 24-től augusztus 17-ig tartó 59. évadában, amelyben a legkülönbözőbb műfajokban kínálnak nyári művészeti élményeket a vár udvarán, a tószínpadon, a kamaraszínházban és a város más helyszínein.

Július 11. és 14. között rendezik meg a Shakespeare Fesztivált, majd augusztus 1-7-ig az Erdélyi Hét - Erdélyi magyar színházak bemutatkozása című fesztivált. Ötödször valósítják meg a nemzeti klasszikusaink életművét középpontba állító színházi programsorozatot: az idén augusztus 12-14-ig Tamási Áron Napokat rendeznek.

Az öt új bemutató között lesz a Mindenkinek mindene (Apor Vilmos), a Tündöklő Jeromos, Az ifjú barbárok, a De mi lett a nővel? és A szarvaskirály című előadás.

Főkép forrása:
gyulaivarszinhaz.hu

További cikkek