393.35 Ft

368.10 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Tech

A Horvátországban nyaraló telekomosoknak jár az 5G!

10perc.hu
2021. 06. 08.
A Horvátországban nyaraló telekomosoknak jár az 5G!

5G roamingra vonatkozó megállapodást kötött a Magyar Telekom a Deutsche Telekom Csoporthoz tartozó Hrvatski Telekommal, Horvátország legnagyobb távközlési szolgáltatójával.

Jó hír azoknak, akik egyrészt telekomos előfizetéssel rendelkeznek, és nyáron Horvátországban nyaralnak. Ugyanis a Magyar Telekom 5G-képes készülékkel és díjcsomaggal rendelkező ügyfelei a csomagjukban foglalt EU roaming helyzetben felhasználható adatmennyiség mértékéig, külön díjfizetés nélkül élvezhetik az 5G előnyeit a Hrvatski Telekom hálózatán. És ugyanez érvényes Magyarországon a Hrvatski Telekom 5G előfizetői számára.

Az origo.hu szerint a Hrvatski Telekom 5G hálózata jelenleg 34%-os lakosságra vetített, kültéri lefedettséggel rendelkezik az országban. Az 5G szolgáltatás országszerte több településen elérhető, köztük a négy legnagyobb városban (Zágráb, Eszék / Osijek, Fiume / Rijeka, Split) és 30 további településen.

A Magyar Telekom a jövőben további szolgáltatókkal tervez 5G roaming megállapodást annak érdekében, hogy a járványhelyzetet követően, amikor újra lehetőség nyílik az utazásra, ügyfeleinek már nyaralásuk vagy üzleti utazásuk alkalmával se kelljen lemondaniuk az 5G szolgáltatás előnyeiről.

Főkép forrása:
freepik.com

További cikkek