EUR: 371,06 Ft
USD: 344,40 Ft
CHF: 380,80 Ft
GBP: 431,74 Ft
RON: 74,74 Ft
RSD: 3,16 Ft

Mai névnap:

Hoppá! Újra együtt az ABBA!

Kultúra
10perc.hu
2 éve
Kiemelt kép: Instagram/ABBA

Negyven év után újra közösen dolgozik az öt új dalt még idén kiadó világsztár svéd együttes.

Fantasztikus hír látott napvilágot! Újra összeáll a hetvenes-nyolcvanas évek sztárzenekara, az ABBA. A legendás együttes 76 éves énekes-gitáros-dalszerző tagja, Björn Ulvaeus a The Herald Sun-nak még korábban elmondta, hogy megvitatták a visszatérés lehetőségeit, és úgy döntöttek, 2021-ben kiadnak öt új dalt.

„Nagyon, de nagyon jó barátok vagyunk. Annyi mindenen mentünk keresztül, negyven év után először mégis itt állunk a stúdióban mind a négyen. Nehéz leírni, de nagyon erős a kötelék közöttünk. Már voltunk a stúdióban, valamennyien izgatottak vagyunk a jövőt illetően, hiszen a visszatérésünk és az új dalok már nem feltételezés, hanem valóság” – árulta el Björn.

Az énekes-gitáros mellett Benny Andersson, Agnetha Faltskog és Frida Lyndstad is örömmel látott az újbóli közös munkának. A tenyek.hu megírta, hogy legutolsó albumuk a nagy sikerű The Visitors volt 1981-ben. Ugyanakkor leendő slágereik közül kettőnek már el is árulták a címét: az egyik dal az “I Still Have Faith In You”, a másik pedig a “Don’t Shut Me Down” címet viseli.