393.35 Ft

368.10 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Holnaptól cirkusz az egész világ!

10perc.hu
2022. 01. 11.
Holnaptól cirkusz az egész világ!

Szerdán kezdődik a Budapest Nemzetközi Cirkuszfesztivál, melyen négy kontinens mintegy száz artistaművésze mutatkozik be.

Holnaptól egy héten keresztül Budapestre figyel majd a nemzetközi cirkuszvilág, miután január 12. és 17. között rendezik meg a Fővárosi Nagycirkuszban a XIV. Budapest Nemzetközi Cirkuszfesztivált. A mai, nulladik napon a Művésztelepen a CircusTheatrum, a Baross Imre Artistaképző Intézet Előadó-művészeti Szakgimnázium csapata Szentivánéji álmodók című workshopját lehet megtekinteni.

Szerdán kezdődik a Red Carpet Show, az artistaművészek ünnepélyes bevonulása a Fővárosi Nagycirkusz előtt, csütörtökön pedig a Magyar Mezőgazdasági Múzeum dísztermében a Fővárosi Nagycirkusz pedagógiai módszertani programjairól, a Magyar Cirkuszművészeti Múzeumról és az alakuló könyvtári gyűjteményről tartanak konferenciát.

Pénteken a magyar artistatehetségek mutatkoznak be a Newcomer Show keretében, majd január 17-én nagyszabású díjátadó gálaműsorral zárul a cirkuszfesztivál. A rendezvénysorozat valamennyi fellépő művésze, munkatársa és közreműködője rendelkezik oltással, és a közönség soraiba is csak oltottakat várnak.

Főkép forrása:
budapestcircusfestival.hu

További cikkek