393.35 Ft

368.10 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Hogyan mentheted meg a végrehajtás elől a több hitellel terhelt házadat?

10perc.hu
2022. 09. 20.
Hogyan mentheted meg a végrehajtás elől a több hitellel terhelt házadat?

Egy cég a bajba jutottak ingatlanát megvásárolja, kifizeti a banki tartozást, majd azonnal bérleti szerződést köt előre rögzített futamidővel meghatározott, a piacinál kedvezőbb bérleti díjjal az eladósodott családdal, akiknek, visszavásárlási lehetőséget is biztosítanak.

Tízezrek rettegnek attól Magyarországon, hogy adósságaik miatt elveszíthetik otthonukat. Ilyenkor jobb gyorsan cselekedni, mielőtt teljesen összecsapnak a hullámok a fejünk felett. Főleg azért, mert a magyar emberekre fokozottan jellemző, hogy erős az érzelmi kötődésük a saját tulajdonhoz. Még akkor is, ha már nyilvánvaló, hogy az adósságok felhalmozódása miatt a helyzetük hirtelen reménytelenné vált.

Ahhoz, hogy elsősorban a felmondott, így élő szerződéssel nem rendelkező, egy összegben lejárttá tett jelzáloghiteles tartozással rendelkező lakástulajdonosok, akik esetlegesen végrehajtás alatt vannak már, ne veszítsék el az ingatlanjukat, gyorsan kell cselekedni! Nekik kínál megoldást a Magyar Otthonmentő Program Zrt.



Amennyiben az ingatlan forgalmi értékének ötven százalékát, Budapesten hatvan százalékát nem haladja meg az összes teher nagysága, akkor otthona megmenthető! Az ingatlan megvételekor bérleti szerződést is kötünk, előre rögzített, egyéves futamidővel meghatározott, a piacinál kedvezőbb bérleti díjjal, valamint visszavásárlási lehetőséget biztosítunk. Így a nehéz helyzetbe került ügyfelünk nem kerül utcára” – árulta el Ispán Zsolt, vezérigazgató.

A szerződéskötést követően a vételár ügyvédi letétbe kerül, a korábbi adósságot mindenki felé rendezik, a KHR (BAR) ügyfél tisztává válik, és bérlőként egy éven belül, akár az ingatlan értékének 90 százalékáig, kedvezményes lakáshitelhez juthat és visszavásárolhatja otthonát.

Főkép forrása:
freepik.com

További cikkek