393.35 Ft

368.10 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Hidegebb, de napos hétvége vár ránk!

10perc.hu
2021. 10. 22.
Hidegebb, de napos hétvége vár ránk!

Sokfelé már 15 Celsius-fokig sem melegszik az idő a nemzeti ünnepi hétvégén, vasárnap néhol mínusz 5 foknál is hidegebb lehet az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzése szerint.

Ma északon, északkeleten változóan, máshol inkább erősen felhős vagy borult égre van kilátás. Elsősorban délen eshet még az eső, de az ország néhány pontján délután is előfordulhatnak záporok. A nappali maximumok 12 és 18 fok között alakulnak, délnyugaton az alacsonyabb, északkeleten a magasabb értékekkel.

Szombaton napközben csapadék már nem valószínű. A déli, délnyugati megyékben délutánig felhősebb lesz az ég. Máshol sok napsütés várható. Néhol megerősödhet a szél is. Hajnalban általában plusz 2 és 9 fok között alakul a hőmérséklet, délután 11-15 fok valószínű.

Vasárnap a hajnali ködfoltok megszűnése után túlnyomóan derült, napos idő várható, csapadék nem várható. Hajnalban nagy területen fagyhat, általában mínusz 5 és plusz 2 fok közé hűl le a levegő, a fagyzugokban ennél pár fokkal hidegebb is lehet. Délután 10-15 fokig melegszik a levegő.

Főkép forrása:
freepik.com

További cikkek