Mai névnap:

Hat év után újra Budapesten zúz a Red Hot Chili Peppers!

10perc.hu
2 hete
Kiemelt kép: Twitter

Az elmúlt évtizedek egyik legjelentősebb amerikai rockzenekara egy koncertsorozat keretében 2022. június 15-én lép fel a Puskás Arénában.

Fantasztikus hír a magyar rockzene rajongóknak, a világkörüli stadionturnéra induló Red Hot Chili Peppers jövő nyáron fellép Budapesten. A legendás amerikai rockbanda eddig kétszer játszott a magyar fővárosban: 1996-ban a Kisstadionban, majd 2016-ban a Papp László Budapest Sportarénában.

A Los Angeles-i Red Hot Chili Peppers tavaly februárban Beverly Hillsben lépett utoljára színpadra, akkor már újra John Frusciante gitárossal a soraiban, aki tíz év szünet után 2019 végén tért vissza Josh Klinghoffer helyére. A zenekar karrierje legnagyobb slágereiből és készülő új albumának dalaiból állítja össze koncertprogramját.

A harminckét városból álló turné 2022. június 4-én kezdődik a sevillai Estadio La Cartujában. A koncertkörút többek között Londonban, Párizsban, Dublinban, Los Angelesben, Chicagóban, New Yorkban is megáll, mielőtt az arlingtoni Globe Life Fieldben, Texasban véget ér szeptember 18-án.
Hirdetés
Hirdetés