393.90 Ft

370.49 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Hajnali mínuszok, nappali felmelegedések

10perc.hu
2021. 10. 25.
Hajnali mínuszok, nappali felmelegedések

Gyönyörű, napsütötte őszi idővel köszön el az október, és az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzése alapján az sem kizárt, hogy a nappali maximumok 18-20 fok körül legyenek.

Ma országszerte derült, napos, száraz idő várható. Sopron környékén megerősödhet a szél, de napközben 11-16 fokig melegszik fel a levegő. Kedden szintén többórás napsütés várható. A nap második felében a Dunántúlon néhol előfordulhat gyenge eső, zápor. A hőmérséklet hajnalban mínusz 5 és plusz 4 fok között valószínű, míg délután 11-16 fok lesz.

Szerdán reggelre a kevésbé felhős tájakon köd képződhet. Délelőtt a köd feloszlik, általában több órára kisüt a nap. A nap első felében nyugaton és délen néhol előfordulhat gyenge eső, zápor. A minimumok mínusz 4 és plusz 6, a maximumok 12 és 16 fok között alakulhatnak.

Csütörtökre és péntekre virradóra is köd képződik, feloszlása után napos, száraz idő várható. Amíg csütörtökön a legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 4 és plusz 6, a csúcshőmérséklet 12 és 16 fok között valószínű, addig pénteken a minimumok mínusz 3 és plusz 6, a maximumok akár a 18-20 fokot is elérhetik.

Főkép forrása:
freepik.com

További cikkek