395.30 Ft

371.07 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Kultúra

Grammy-díj: Beyoncé a csúcson, megdöntött minden rekordot - VIDEÓVAL

10perc.hu
2023. 02. 06.

Noha Harry Styles kapta az év albuma díjat, az énekesnő négy kategóriában győzött, ezzel Grammy-díjainak száma 32-re nőtt, amivel megdöntötte a magyar származású karmester, Solti György eddigi, 31 díjas csúcsát.

Ahogy arra számítani lehetett az idei, a Crypto.com Arenában rendezett 65. Grammy-díjátadón – idén is Trevor Noah volt a házigazda – minden Beyoncéról szólt. Az énekesnő négy kategóriában győzött, ezzel Grammy-díjainak száma 32-re nőtt, ezzel több mint negyedszázados rekordot döntött meg, és immár egyedül ül a Grammy képzeletbeli trónján - írta a theguardian.com.

Beyoncé a magyar származású karmester, Solti György eddigi csúcsát döntötte meg. Solti összesen 31 Grammy-díjas lemezfelvételen működött közre, az utolsót halála évében, 1997-ben kapta a legjobb operafelvétel kategóriában, A nürnbergi mesterdalnokokért.


Harry Styles Harry' House című lemezével kapta az év albuma elismerést a Grammy-gálán. Ráadásul az idei győztesek közül többen mondtak köszönetet Beyoncé-nak, hangsúlyozva, milyen nagy hatást gyakorolt rájuk.

Mással is kitűnt az énekesnő, ugyanis a nagy közlekedési dugó miatt elkésett a ceremóniáról, és mire megjelent, már három díj az övé volt. Ő kapta a legjobb R&B-dal (Cuff It), a legjobb dance- és elektronikus zenei felvétel (Break My Soul), a legjobb hagyományos R&B előadás (Plastic Off the Sofa), valamint negyedikként a legjobb dance-elektronikus album (Renaissance) kategória Grammy-jét.

Főkép forrása:
theguardian.com/Youtube
Címkék:
#zene

További cikkek