Mai névnap:

Gőzerővel szervezik a nászutakat a magyarok

10perc.hu
3 hete
Kiemelt kép: Holiday in Tenerife

Az egyik legkedveltebb helye a friss házasoknak Tenerife, melyet Budapestről és Bécsből ismét el lehet érni repülővel.

Az 5,5 millió beoltott utáni könnyítések miatt az utolsó akadály is elgördült itthon a nagy, akár 400 fős esküvők szervezése elől. A házasulandó párok nem csak a rendezvényhelyszínek naptárait töltik meg, hanem hatalmas hajrában kezdik szervezni a nászutjaikat is.

A külföldi nászutas úticélok iránti érdeklődés azért is magas, mert a vírushelyzet hatására sok magyar területen már-már megfizethetetlenek a szállodák. Így néhol jobban megéri inkább nemzetközi üdülőhelyeket választani, akár egzotikus desztinációkat is. Ráadásul a zsúfolt helyszínek helyett sokan keresik a természetközelibb célpontokat.


Érezhetően megnőtt a tenerifei utazás után érdeklődők száma   Fotó: Holiday in Tenerife


A magyar párok egyik legkedveltebb egzotikus nászutas helyszíne évek óta Tenerife. A Spanyolországhoz tartozó nyaralóövezet Budapestről vagy akár Bécsből is elérhető közvetlen repülőjárattal. EU-s országként személyi igazolvánnyal is utazhatunk, a beutazás a covid lecsengése miatt lényegesen könnyebb, s földrajzi adottságaiknak köszönhetően a sziget biztonságosnak számít járványügyileg.

A múlt heti bejelentések – újabb korlátozások megszüntetése – után érezhetően megnőtt a tenerifei utazás után érdeklődők száma. Az eddig megszokott több hónapos tervezési időszak helyett sokan már csak hetekkel előre gondolkodnak, szeretnék még kihasználni az idei nyarat.Elküldés e-mail-en Elküldés Viber-en
Hirdetés
Hirdetés