393.35 Ft

368.10 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Gigadugók országszerte!

10perc.hu
2022. 01. 14.
Gigadugók országszerte!

Úgy tűnik, a mai reggel igencsak veszélyes a közutakon, ugyanis rengeteg baleset történt autópályákon és autóutakon, van ahol teljes a pályazár.

Az M0-s autóút északi szektorán, az M3-as autópálya felé vezető oldalon a Megyeri híd után, a 74-es km-nél két személyautó karambolozott. A külső sávot lezárták, a forgalom lassan araszolva halad.

Az M3-as autópályán, a Vásárosnamény felé vezető oldalon Magy térségében a 247-es km-él egy személyautó a szalagkorlátnak ütközött. A sérült járművek a leállósávot foglalják el, egyre nagyobb a torlódás.

A 4-es főúton, Szajol és Szolnok között a 106-os km-nél négy személyautó ütközött össze. A Budapest felé tartók csak egy sávon közlekedhetnek. A 10-es főúton, Pilisjászfalu térségében, a 30-as km-nél két teherautó balesete miatt félpályán halad a forgalom, a kocsisor már kilométeres.

Pest megyében, Nagytarcsa és Isaszeg között két személygépkocsi ütközött össze. A 8-as km-nél az utat lezárták, a járműveket megállították, a forgalom mindkét irányban torlódik.

Főkép forrása:
freepik.com

További cikkek