393.63 Ft

368.77 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Sport

Fogadj a magyarok győzelmére a Wembley-ben, akkor tizenkétszeres pénzt kapsz!

10perc.hu
2021. 10. 12.
Fogadj a magyarok győzelmére a Wembley-ben, akkor tizenkétszeres pénzt kapsz!

Nem sok esélyt adnak a magyar válogatott londoni sikerére a fogadóirodák, sőt, arra is alig fizetnek, ha csak három góllal nyernek az angolok.

Nagy-Britanniában mindig is nagy hagyománya volt a fogadásnak, így természetesen a ma esti angol-magyar vb-selejtezőre is készültek a bukmékerek. Az összecsapásra külön lapot adtak ki, amelyben számtalan lehetőségre lehet kicsi vagy akár jelentősebb tétben is fogadni.

Nem túl hízelgő ránk nézve – de, az igazat bevallva abszolút reális –, hogy amíg az Európa-bajnoki döntős házigazdák sikere alig fizet valamit, az odds 1,14, ugyanakkor egy esetleges magyar győzelem 12-szeres pénzt ér az arra fogadónak.

A konkrét eredmény tekintve a 3-0-s angol győzelem kecsegtet a legkisebb haszonnal (5,5), a három- vagy annál többgólos magyar diadal pedig 150-szeres szorzót ér. Arra, hogy ki szerzi a találkozó első gólját, Harry Kane, a Tottenham Hotpsur csatára a legesélyesebb (3,00), a vendégeknél ugyanerre a fogadásra Nikolic Nemanja és Sallai Roland került az élre 16-szoros lehetséges nyereménnyel.

Főkép forrása:
MTI/Kovács Tamás

További cikkek