395.30 Ft

371.07 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Kultúra

A film forog tovább, újra összeáll az Első Emelet

10perc.hu
2022. 06. 27.

A nyolcvanas évek kedvenc popcsapata a decemberi bulin az eredeti felállásban lép színpadra, amire 35 éve nem volt példa.

A rajongók nagy örömére újra színpadra áll az Első Emelet, a nyolcvanas és kilencvenes évek egyik legnépszerűbb zenekara. Idén ugyanis dupla ünnepet tart a banda, hiszen az együttes a 40., míg a billentyűs Berkes Gábor a 60. szülinapját ünnepli, így a decemberi buli fergetegesnek ígérkezik.

Ráadásul a Blikk megtudta, hogy újra együtt zenél Kiki, Berkes Gábor, Michel, Tereh István, Bogdán Csaba és Kisszabó Gábor, azaz az alapcsapat, amire egészen pontosan 35 éve nem volt példa. Együtt énekelheti majd velük a közönség többek között a Csakazértis szerelem, az Állj vagy lövök, a Táncosnő, A film forog tovább vagy a Madame Pompadour című slágereket.

A próbákat szeptemberben kezdik majd el, és Berkes Gábor elmondta, hihetetlenül izgalmas munka vár rájuk, és biztos benne, hogy a közönségnek is olyan élmény lesz majd ez a koncert, hogy sokáig nem fogják elfelejteni.

A jubileumi show további csemegéket is tartogat a közönség számára, ugyanis Geszti Péter és Miller Zoltán is igent mondott a felkérésre, így tényleg egy időutazáson vehet majd részt a közönség, ahol az Első Emelet mellett a Rapülők és az Emberek formáció is színpadra lép.

Főkép forrása:
elsoemelet.hu

További cikkek