393.93 Ft

368.88 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Sport

Fernando Alonso távozik az Alpine-tól

10perc.hu
2022. 08. 01.

A kétszeres spanyol világbajnok pilóta, Fernando Alonso nem sokkal ezelőtt jelentette be, hogy a szezon végén távozik az Alpine csapatától és az Aston Martinnál folytatja.

Örömmel osztom meg, hogy 2023-ban csatlakozom az Aston Martin Aramco Cognizant F1 csapatához. Ez egy igazán izgalmas lehetőség, és hálás vagyok a belém vetett bizalomért ebben a többéves kalandban.

Továbbra is megvan bennem az éhség és az ambíció, hogy az élmezőnybe küzdjek, és egy olyan szervezet tagja akarok lenni, amely elkötelezett a tanulás, a fejlődés és a siker mellett.

Végignéztem, ahogy a csapat szisztematikusan nagyszerű, győztes pedigrével rendelkező embereket vonzott, és tudatára ébredtem ennek a hatalmas elkötelezettségnek és győzni akarásnak.

Addig is izgalmas kihívások várnak még rögtön a szünet után ebben a szezonban ránk. Kívánok mindenkinek jó nyári szünetet, mi pedig feltöltött akkumulátorokkal térünk vissza” –jelentette be Fernando Alonso Instagram oldalán.

Nagy örömmel erősítjük meg, hogy a kétszeres világbajnok, Fernando Alonso többéves szerződéssel csatlakozik a csapathoz a következő szezontól" - kommentálta az Aston Martin a bejelentést.

Főkép forrása:
Twitter.com/AstonMartinF1

További cikkek