EUR: 389,48 Ft
USD: 361,73 Ft
CHF: 391,65 Ft
GBP: 435,38 Ft
RON: 79,43 Ft
RSD: 3,32 Ft

Mai névnap:

Feltámadt Michael Jackson! Újra kiadták a Thrillert!

10perc.hu
2 hónapja
Kiemelt kép: YouTube

Eredeti megjelenése 40. évfordulóján újra megjelent Michael Jackson Thriller című lemeze, amely több mint 100 millió példányban kelt el.

Olyan ez, mintha újra köztünk lenne Michael Jackson, ugyanis újra kapható a világ legnagyobb példányszámban elkelt albuma, a Thriller. Az új borítóval és frissített tipográfiával napvilágot látott Thriller 40 fizikai formátumban (dupla CD-n és vinylen), valamint a digitális szolgáltatók platformjain is elérhető tíz bónuszfelvétellel, eddig kiadatlan demókkal.

A kiadványon a 2009-ben elhunyt amerikai énekes, dalszerző lemezének jól ismert slágerei – Thriller, Wanna Be Startin' Somethin', The Girl Is Mine, Beat It, Billie Jean – és számos különlegesség található. Az albumot a Sony Music az Estate of Michael Jackson szervezettel közösen adta ki.A kiadvány bónuszdalai közé került a Carousel és a Can't Get Outta the Rain, valamint a demófelvételek közül a Got the Hots, a Who Do You Know, a Behind the Mask, a The Toy, a Sunset Driver, a What A Lovely Way to Go és a She's Trouble.

Michael Jackson Thriller című albuma 1984-ben nyolc Grammy-díjat nyert, és örökre megváltoztatta a popzenéről és a videóklipekről alkotott korábbi elképzeléseket. 1982-es megjelenése után több mint 500 hetet töltött a Billboard albumlistán, napjainkig világszerte több mint 100 millió példányban kelt el, ezzel minden idők legkelendőbb albuma.