394.25 Ft

369.98 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Kultúra

Feltámadt Michael Jackson! Újra kiadták a Thrillert!

10perc.hu
2022. 12. 05.

Eredeti megjelenése 40. évfordulóján újra megjelent Michael Jackson Thriller című lemeze, amely több mint 100 millió példányban kelt el.

Olyan ez, mintha újra köztünk lenne Michael Jackson, ugyanis újra kapható a világ legnagyobb példányszámban elkelt albuma, a Thriller. Az új borítóval és frissített tipográfiával napvilágot látott Thriller 40 fizikai formátumban (dupla CD-n és vinylen), valamint a digitális szolgáltatók platformjain is elérhető tíz bónuszfelvétellel, eddig kiadatlan demókkal.

A kiadványon a 2009-ben elhunyt amerikai énekes, dalszerző lemezének jól ismert slágerei – Thriller, Wanna Be Startin' Somethin', The Girl Is Mine, Beat It, Billie Jean – és számos különlegesség található. Az albumot a Sony Music az Estate of Michael Jackson szervezettel közösen adta ki.



A kiadvány bónuszdalai közé került a Carousel és a Can't Get Outta the Rain, valamint a demófelvételek közül a Got the Hots, a Who Do You Know, a Behind the Mask, a The Toy, a Sunset Driver, a What A Lovely Way to Go és a She's Trouble.

Michael Jackson Thriller című albuma 1984-ben nyolc Grammy-díjat nyert, és örökre megváltoztatta a popzenéről és a videóklipekről alkotott korábbi elképzeléseket. 1982-es megjelenése után több mint 500 hetet töltött a Billboard albumlistán, napjainkig világszerte több mint 100 millió példányban kelt el, ezzel minden idők legkelendőbb albuma.

Főkép forrása:
YouTube

További cikkek