393.90 Ft

370.49 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Sport

Elment Dudi…

10perc.hu
2022. 11. 27.
Elment Dudi…

Ma hajnalban, 72 esztendős korában elhunyt az olimpiai, világ- és Európa-bajnok dr. Csapó Gábor.

A magyar vízilabda egyik legendája hagyott itt bennünket ma hajnalban, aki játékosként és edzőként is meghatározó alakja volt a sportágnak. 72 esztendős korában elhunyt az olimpiai, világ- és Európa-bajnok dr. Csapó Gábor.

A hetvenes évek aranykorában a válogatott abszolút kulcsemberének számított, és persze rendíthetetlen oszlopa a Bajnokcsapatok Európa Kupáját, Kupagyőztesek Európa Kupáját és bajnokságok sorozatát nyerő Vasasnak.

„Egy újabb legendát veszítettünk el, aki nem csupán azokban a csapatokban számított kiemelkedő játékosnak, amelyekben játszott, de aki egyéniségével, tudásával, karizmájával meghatározó módon formálta is a sportágat. Ő egyike azoknak, akik miatt a magyar vízilabda azt a súlyt képviselheti a magyar sportban, sőt, a világ sportjában, amit képvisel, hogy folyamatosan a legjobbak közé tartozik, hogy megkerülhetetlen tényező”mondta az MVLSZ elnöke, Madaras Norbert.

Ki tudná feledni azt a mondatát, amit a 70. születésnapján készült interjúkban mondott: „Akinek nálam szebb élete volt, az festi magát."

Főkép forrása:
vasassc.hu

További cikkek