Mai névnap:

Elesett az M4-es! Ha tudsz, válassz alternatív útvonalat a fővárosba!

10perc.hu
1 hónapja
Kiemelt kép: freepik.com

Egyre több helyről érkezik hír arról, hogy a szokásos hétfő reggeli dugók, illetve néhány esetben balesetek nehezítik a közlekedést.

A legrosszabb helyzet az M4-esen tapasztalható, ahol Üllőnél, a főváros felé baleset miatt több kilométeren torlódik a forgalom. Az érintett szakaszon csak egy sáv járható, a menetidő legalább fél órával megnőtt.

Erős a forgalom az M3-as autópályán a Budapest felé vezető oldalon, az M0-s autóúttól befelé araszol a kocsisor. Szintén sokan haladnak a 10-es főúton Pilisvörösvártól a főváros felé, a 31-es főúton Maglód térségében. Az M2-es autóúton, szintén a főváros felé az M0-s autóúti csomópont előtt torlódik a forgalom. Az M0-s autóút déli szektorán, a Hárosi Duna-hídnál torpan meg a kocsisor.

Két személyautó karambolozott frontálisan a 77-es főúton, Kapolcs határában. A 29-es km-nél a fél útpályát lezárták. Az 53-as főúton, Kiskőrös és Akasztó között, a 25-ös km-nél két személyautó ütközött össze. A főutat lezárták, a forgalmat elterelik. A 31-es főúton, Tápiószecső és Szentmártonkáta között egy személyautó az árokba hajtott. Az 54-es km-nél félpályás korlátozást vezettek be.
Hirdetés
Hirdetés