393.93 Ft

368.88 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Kultúra

Diákkedvezményt kapnak a tanárok is a jövő évi SZIN-re

10perc.hu
2022. 11. 29.

A szervezők úgy döntöttek diákkedvezményt adnak a tanároknak is, amivel együttérzésüket szeretnék kinyilvánítani az oktatás felé.

Az egyik legnagyobb hazai fesztivál a Szegedi Ifjúsági Napok szervezői úgy döntöttek, jövőre nem csak a diákoknak, hanem a tanároknak is nyújtanak kedvezményes lehetőséget. Év végéig a tavalyi áron dobják piacra a diákbérleteket, amivel a tanárok is élhetnek - olvasható a Hírtv oldalán.

Kolonics Erika a SZIN főszervezője elmondta: “Egy gesztus értékű akcióval szeretnénk kifejezni együttérzésünket az “oktatás kulcsszereplőivel”.


2023-ban a SZIN színpadán találkozhatnak a nézők a világ egyik legismertebb Dj-jével Timmy Trumpetevel    Fotó: Facebook/SZIN


Hozzátette: “Eszerint mostantól - az év végéig - a tavalyi áron hirdetjük meg a diákbérletet és ezzel az engedménnyel immár a tanárok is élhetnek”.

A tervek szerint 2023-ban a SZIN színpadán találkozhatnak a nézők a 7 years és a világ egyik legismertebb Dj-jével Timmy Trumpetevel is, ami előreláthatólag 2023 augusztus 23-26 között kerül megrendezésre.

Főkép forrása:
Facebook/SZIN

További cikkek