EUR: 388,21 Ft
USD: 361,93 Ft
CHF: 394,09 Ft
GBP: 442,03 Ft
RON: 78,81 Ft
RSD: 3,31 Ft

Mai névnap:

Csillagok háborúja-napot rendeznek a szolnoki RepTárban

Kultúra
10perc.hu
3 hónapja
Kiemelt kép: RepTár Szolnoki Repülőmúzeum

A Csillagok háborúja rajongóit várják december 29-én a RepTár Szolnoki Repülőmúzeumba, ahol érdekes programokat kínálnak a látogatóknak az adventi időszakban is - közölte az intézmény közleményben az MTI-vel.

December 29-én, csütörtökön, az úgynevezett Star Fans Day-en, átsétálva a "halálcsillag folyosón" a film valósággá válik - írták, hozzátéve, hogy fotót lehet majd készíteni Darth Vaderrel, R2D2-val, rohamosztagosokkal, sithekkel, buckalakókkal és még sok más Star Wars- és Star Trek-szereplőnek beöltözött jelmezessel a Lego Birodalom és Lego Duplo játszóház mellett.

A látogatók részt vehetnek cosplay interaktív előadáson a konferenciateremben, elkészíthetik saját kiegészítőjüket a cosplay workshopon és a galaktikus kvíz kitöltésével tesztelhetik tudásukat. A hangár galériáján gamer sarok és VR jedikard várja az érdeklődőket a nap folyamán.

A sisakkiállítás és a fegyverarzenál között látható lesz egy rohamosztagos sisak is, amelyet a Zsivány Egyes filmben Darth Vadert játszó színész, Spencer Wilding dedikált.

A RepTár Szolnoki Repülőmúzeum 2022. december 31-től 2023. február 29-ig zárva tart - szerepel a múzeum közleményében.