Mai névnap:

Csak egy koncert könyv nélkül? Na, még mit nem…

10perc.hu
2 hónapja
Kiemelt kép: Facebook/Halott Pénz

Jövőre válik nagykorúvá Magyarország egyik legnépszerűbb zenekara, a Halott Pénz, amely idén november 30-án egy kötettel, míg jövőre április 9-én egy hatalmas bulival ünnepli meg a 18. születésnapját.

Ahogy mondják, volt valami a levegőben, amikor Marsalkó Dávid 2004-ben elhatározta, hogy Halott Pénz néven belevág a zene- és szövegírásba. Az elmúlt évek alatt számos sláger, elismerés és díj mutatta sikerük útját, a szakma és a közönség elismerését. Mivel közeledik a csapat 18. születésnapja, a nagykorúságot igencsak emlékezetessé akarja tenni a zenekar.

A Halott Pénz az évforduló alkalmából könyvvel is jelentkezik. A Na még mit nem?! Történetünk, hajtól szívig című kötet november 30-án jelenik meg, tele sztorikkal és korábban nem látott képekkel. A Csapody Kinga, Gelencsér Milán és Jávor Bence által írt könyv a tagokat megszólaltatva mutatja be a csapat tizennyolc évét.


Mivel közeledik a csapat 18. születésnapja, a nagykorúságot igencsak emlékezetessé akarja tenni a zenekar egy könyvvel és koncerttel     Fotó: Facebook/Halott Pénz


Jövőre, 2022. április 9-én pedig nagyszabású koncerttel ünneplik meg a születésnapjukat a Papp László Budapest Sportarénában. Az előzetes tervek szerint a többszörös Fonogram-díjas hiphop formáció több meglepetéssel készül jubileumi koncertjére, amelyen mások mellett az Amikor feladnád, a Szívedből minden kell, az Élnünk kellett volna és a Darabokra törted a szívem című dal is elhangzik.
Hirdetés
Hirdetés