393.93 Ft

368.88 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

A buborékfújó fűnyíró és a sírós baba a legnépszerűbb játék

10perc.hu
2021. 06. 18.

A bizonyítványosztás időszakában kérdezték a szülőket arról, vajon gyermekeik számára mi most álmaik álma, amit szeretnének megkapni.

A TM Toys aktuális felmérést végzett a szülők körében, hogy a gyerekek számára melyek a legnépszerűbb játékok. A közel 1300 szülő véleménye alapján kialakult rangsor élén buborékfújó fűnyíró és egy síró babafigura áll. Ugyanakkor mellettük töretlen az érdeklődés a szabadtéri játékok, csúszdák, hinták és labdák iránt is.


A lányok esetében a Cry Babies Magic Tears Gold edition lett az első helyezett, amelynek figurái sírnak, könnyeikre pedig a cumijuk a gyógyír    Fotó: TM Toys


A lányos játékok versenyzői közül a Cry Babies Magic Tears Gold edition lett az első helyezett. A márka gyűjthető babákból áll, amelyek figurái sírnak, könnyeikre pedig a cumijuk a gyógyír. A babákat azért is övezi nagy siker és népszerűség, mert azonos címen egy internetes mese is készült hozzájuk. A lányok kedvenc játékainak képzeletbeli dobogós második helyére az I love VIP Pets került, a bronzérmet pedig a Kindi Kids babák nyerték el.

A fiú játékok közül a legnépszerűbb ezúttal a FruBlu buborékfújó fűnyíró lett. A gyártó szerint a termék a különleges folyadékának köszönheti nagy sikerét, amivel óriás méretű buborékokat lehet fújni. A fűnyíróval a kisgyerekek sokszor utánozzák a szüleiket fűnyírás közben, miközben buborékokkal terítik be a kertet. A fiús játékoknál az ezüstérmet a Laser X játékfegyver nyerte el, a bronzérmet pedig a Boom City Racers autói kapták.


A fiú játékok közül a legnépszerűbb ezúttal a FruBlu buborékfújó fűnyíró lett    Fotó: TM Toys


Ugyanakkor a válaszokból az is kiderült, hogy a nyár alapvetően nem a klasszikus szobai játékokról, hanem a kültéri kikapcsolódásról szól: főleg a csúszdák, a labdák, a hinták, és természetesen a buborékfújók kapják a főszerepet.

Főkép forrása:
TM Toys

További cikkek