Mai névnap:

Bondár Anna főtáblás Melbourne-ben!

10perc.hu
3 hete
Kiemelt kép: Facebook/MTSZ

A világranglista alapján – 92. helyen áll – legjobb magyar női teniszezőnk két sikerrel feljutott a 239 477 dollár (78 millió forint) összdíjazású keménypályás női tenisztornán.

Idén is folytatja a remeklését Bondár Anna, aki a világranglista 92. helyezettjeként előbb 6:3, 6:2-re verte a svájci Leonie Küngöt, majd a főtáblára kerülésért a japán Hontama Maj (150.) ellen győzött 7:6, 6:4-re. Bondár ezzel feljutott a főtáblára a Melbourne-ben zajló, 239 477 dollár (78 millió forint) összdíjazású keménypályás női tenisztornán.

A Hajdúszoboszló SE teniszezőjére a főtábla első fordulójában a világranglistán 49. cseh Katerina Siniakova vár, akit a nyolcadik helyen emeltek ki a szervezők.

„Tudtam, hogy nem lesz könnyű meccs a japán lány ellen, tavaly év vége felé jó játékosokat győzött le. Jól szerváltam, és rá tudtam erőltetni az én játékomat. Nem játszottam még a cseh lány ellen, és a játékát sem annyira ismerem, de felkészülök belőle, és remélem, meglepetést tudok szerezni" – fogalmazott Bondár Anna.
Hirdetés
Hirdetés