Mai névnap:

Befejezi a közös zenélést a Kistehén zenekar

10perc.hu
1 hete
Kiemelt kép: facebook.com/KiSTeHeN

Torockón, az augusztusi Double Rise összművészeti fesztiválon búcsúzik el erdélyi rajongóitól a Kistehén zenekar.

Az augusztus 12. és 14. között tartandó fesztivál programjában a könnyűzene koncertek mellett népzenei produkciókat, táncdráma ősbemutatót és kiállításokat is nézhet a közönség - közölték keddi programismertetőjükben a fesztivál szervezői.

A programismertető közlemény szerint a feloszlását előre bejelentő Kistehén zenekar utoljára lép fel Erdélyben. A fesztivál könnyűzenei színpadján az Anna and the Barbies, Péterfy Bori és a Love Band, a Bohemian Betyars, a Vad Fruttik, a Supernem, és mások zenéjére tombolhat a közönség.

A járványügyi korlátozások miatt a szervezők idén naponta legtöbb ötezer embert engedhetnek be a rendezvényre. Azok válthatnak jegyet, akik megkapták a koronavírus elleni vakcinát, és az utolsó oltásuk óta eltelt legalább 10 nap, 72 órásnál nem régebbi PCR-, vagy 24 órásnál nem régebbi gyorsteszt negatív eredményét tudják felmutatni, illetve 15-90 napja igazoltan átestek a fertőzésen.

A fesztivál címe egyébként arra utal, hogy a Kolozsvártól mintegy 60 kilométerre festői környezetben fekvő településen a hajnali napfelkelte után a Székelykő sziklatömbje mögött egy időre eltűnik, majd újra felkel a nap. A fesztivál három napjára hat napfelkeltét ígérnek a szervezők.Elküldés e-mail-en Elküldés Viber-en
Hirdetés
Hirdetés