393.90 Ft

370.49 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Bedugult az M0-ás, teljes útzár a 6-os főúton!

10perc.hu
2022. 06. 30.
Bedugult az M0-ás, teljes útzár a 6-os főúton!

Van, ahol baleset okoz közlekedési nehézségeket, van, ahol felújítási munkák miatt alakultak ki több kilométeres torlódások.

Az M0-s autóút keleti szakaszán, az M1-es autópálya irányába lassulás érzékelhető a Pécel és Ecser közötti szakaszon. Az ellenkező oldalon, az M3-as autópálya felé Gyál térségében torpan meg a kocsisor. Szintén a fővárost elkerülő autóúton, a Megyeri hídon, a 75-ös kilométernél az M3-as autópálya felé vezető oldalon egy autó korábban védőkorlátnak hajtott. A leállósávot lezárták.

Ercsi és Adony között a 6-os főúton, a 41-es kilométernél három személyautó ütközött össze. A forgalmat megállították, torlódik a kocsisor. A rendőrök a forgalmat a 6204-es és 6205-ös számú utakon keresztül az M6-os autópályára terelik.

Az M3-as autópályán, Mogyoród térségében elkezdték a terelést elbontani. Budapest felé a 23-as és a 17-es kilométer között a külső sávot lezárták, a forgalmat a belső sávba terelik. Több kilométeren araszol a kocsisor, vezessenek fokozott figyelemmel az érintett szakaszon!

Főkép forrása:
freepik.com

További cikkek