Mai névnap:

87 ezren buliztak a Campus Fesztiválon

10perc.hu
1 hónapja
Kiemelt kép: facebook.com/campusfesztival

Négy nap alatt több mint 87 ezren látogattak el a debreceni Nagyerdőbe a 13. Campus Fesztiválra.

"Alapvetően elégedettek lehetünk, az idei év nem a rekorddöntögetésről szólt. Két év után végre szervezhettünk fesztivált, ez a látogatói szám azért is nagy dolog, mert a lakosság 40 százaléka még nem beoltott, a fesztiválra pedig csakis védettségi igazolvánnyal lehetett belépni" - fogalmazott az MTI-hez eljuttatott közleményben Miklósvölgyi Péter fesztiváligazgató.

Ajárványügyi korlátozó intézkedések feloldása után 60 nap maradt a szervezésre. Ez a helyzet nem tette lehetővé, hogy külföldi előadókat is lekössenek, de így is több mint 200 színpadi programból és legalább ugyanennyi egyéb aktivitásból válogathattak a négy nap alatt a fesztiválozók.

A legtöbben Majka és Curtis koncertjére voltak kíváncsiak, nézőszámban pedig a pénteki nap volt a csúcspont.

"Jó érzés volt látni, hogy milyen euforikus hangulatba kerültek a zenészek attól, hogy két év után Debrecenben kaphatták meg az első igazán nagy fesztiválos élményüket. Az idei Campus egy olyan találkozási pont volt, ahol együtt lehetett végre a közönség a kedvenc előadóival, azt, hogy ez végre létrejöhetett, egyfajta ünnepként éltük meg" - hangsúlyozta a fesztiváligazgató.

A következő Campus Fesztivált 2022. július 20-24. között rendezik meg.
Hirdetés
Hirdetés