393.63 Ft

368.77 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

3 nap, 4 színpad, 40 koncert és egy lélegzetelállító meglepetés show az idei jubileumi Jazzpikniken

10perc.hu
2022. 08. 04.
3 nap, 4 színpad, 40 koncert és egy lélegzetelállító meglepetés show az idei jubileumi Jazzpikniken

Már csak néhány óra és elrajtol a 3 napos jazzpiknik Paloznakon, ami augusztus 4-6. között három napra a jazz balatoni fővárosa lesz.

A jó borok és a jó zene kapcsolata adta az alapötletet az idén már 10. alkalommal megrendezésre kerülő Jazzpikniknek, ahol napközben a plédeken ejtőzve, este pedig a füvön táncolva, a csillagok alatt szólnak a nagykoncertek.

A nagyszínpad programjairól és a gasztronómiai kínálatról már írtunk korábbi cikkünkben, a részletes programtábla pedig elérhető a rendezvény honlapján.

A Füredtől mindössze 10 perces autóútra található rendezvényhelyszín könnyen megközelíthető autóval, vonattal vagy akár biciklivel is, de a szervezők azokra is gondoltak, akik önfeledten szeretnék élvezni a házigazda Homola Pincészet borait vagy a Taittinger Champagne Bar csúcsminőségű champagne-jait, ezért idén is közlekedik fesztiválbusz Paloznak és Balatonalmádi, Balatonfűzfő, Balatonfüred és Veszprém között. A koncertek után pedig indulnak vissza az ellenkező irányba, Paloznakról. Részletes buszmenetrend a Jazzpiknik honlapján található.

A Paloznaki Jazzpiknikre a belépés gyerekeknek 14 éves korig ingyenes ráadásul a rendezvény kutyabarát, így a négylábúak is együtt piknikezhetnek a családdal.

Jegyvásárlásra online és a helyszínen is lesz lehetőség, ha pedig valaki esetleg a korábban megvásárolt jegyét, bérletét szeretné értékesíteni, akkor a szervezők hivatalos partnerük, a TicketSwap felületeit ajánlják, ahol azoknak a jegyei is új gazdára találhatnak, akik valamilyen oknál fogva nem tudnak eljönni a Jazzpiknikre.

A 10. jubileumi fesztiválra minden eddiginél nagyobb bulira készülnek a szervezők. A festői szépségű Balaton-felvidéken a dzsessz, a funk és a soul nemzetközi sztárjaival, valamint a hazai előadók koncertje mellett különleges gasztro-élményekkel és egy lélegzetelállító meglepetés show-val is várják az érdeklődőket mindhárom nap.

Főkép forrása:
Facebook.com/jazzpiknik

További cikkek