EUR: 388,45 Ft
USD: 370,45 Ft
CHF: 403,19 Ft
GBP: 448,76 Ft
RON: 78,09 Ft
RSD: 3,31 Ft

Már a Yettelen keresztül is tévézhetsz

Tech és tudomány
10perc.hu
5 hónapja
Kiemelt kép: Yettel

Beindult a mobilcég otthoni tévészolgáltatása internet alapú szolgáltatás bevezetését 2,5 hónapos tesztidőszak előzte meg.

Immár a Yettel ügyfelei is elérhetik a különböző televíziós szolgáltatásokat, ugyanis 2,5 hónapos intenzív tesztelést követően elindult a cég mobiltechnológiára épülő otthoni TV-szolgáltatása. Az internet alapú szolgáltatás a cég ügyfeleinek tévékészülékhez csatlakoztatható TV Box segítségével, mobilon és tableten a Yettel TV alkalmazásban, illetve számítógépről webes felületen érhető el.

Rövidesen elérhetők lesznek az okostévékre letölthető applikációk is. Meghatározott csatornák adása a Yettel TV-ben előre- és visszatekerhető, 7 napig visszanézhető, illetve rögzíthető és akár 30 napig is megnézhető.

„Több mint négy és fél millió alkalommal indítottak el lejátszást, és összesen 2,2 millió órát tévéztek eddig a Yettel TV felhasználói a tesztidőszak alatt, ami 5,9 millió gigabájt adatforgalmat jelent. A tesztidőszakban a felhasználók 88 százaléka élőben nézte a Yettel TV adásait, 12 százaléka pedig felvételről tekintett meg egy-egy tartalmat. A legnézettebb csatornák toplistáján főként a hazai kereskedelmi adók és a mozis csatornák szerepelnek” – közölte Szafonov Olga lakossági kereskedelmi igazgató.