EUR: 386,71 Ft
USD: 363,21 Ft
CHF: 400,81 Ft
GBP: 445,08 Ft
RON: 77,83 Ft
RSD: 3,30 Ft

Túl az életveszélyen Gálvölgyi János, már nem altatják a színészt

Egészség
10perc.hu
4 hónapja
Kiemelt kép: ATV

Nagyon szomorú, hogy a mentők részéről még senki sem kereste meg a családot, hogy legalább elnézést kérjenek a történtekért.

Túl az életveszélyen Gálvölgyi János. A színész mindkét lánya a saját közösségi oldalukon egy videóban számolt be az örömhírről, miszerint Gálvölgyi János lekerült a lélegeztető gépről, már nem altatják tovább.

"Mindenkinek mindent köszönünk! Egyelőre még az intenzívosztályon ápolják, így nem tudtok vele kapcsolatba lépni, és kérjük, hogy legyetek türelmesek! Az elmúlt napok nekünk is nagyon nehezen teltek, minden perc egy örökkévalóságnak tűnt, de valóban nagyon nagy szükség van most békére és nyugalomra. Néhány nap múlva a mi életünk már visszaáll a normál kerékvágásba, de apunak ez még néhány hét biztosan lesz. Vannak csodák, csak hinni kell!" - írta Gálvölgyi Eszter és Gálvölgyi Dorka.


Hozzátették, szerencsére mára már kiderült, hogy mégsem tüdőembóliáról volt szó, hanem a rosszulléte, a kialakult nehézlégzés hátterében egy összetett tüdő-, és szívelégtelenség áll. Nagyon hálásak a Semmelweis Klinikán Gál János professzornak és csapatának, akiknek áldozatos munkája kellett ahhoz, hogy édesapjuk elinduljon a gyógyulás útján.

"Fontosnak tartjuk elmondani, nem mi kezdeményeztük, hogy fejek hulljanak a porba, hogy különböző belső vizsgálatok induljanak el. Ugyanakkor azt nem szeretnénk eltitkolni, hogy a családot még senki sem hívta fel a mentők részéről, és annyit sem mondtak, hogy elnézést kérünk" - árulták el a Gálvölgyi-nővérek.

A teljes gyógyuláshoz sok erőt kíván a 10perc.hu szerkesztősége!