Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Káosz az M0-áson, felborult kamion, frontális ütközés, árokba borult gépjárművek – a ma reggel közlekedési hírei

10perc.hu
2023. 10. 10.
Káosz az M0-áson, felborult kamion, frontális ütközés, árokba borult gépjárművek – a ma reggel közlekedési hírei

Több főúton történt baleset, ráadásul a fővárosban elkezdődött a reggeli csúcs, ami a szokásos közlekedési káoszt vonja maga után.

A 2-es főúton, Szendehely és Rétság között, a Diósjenői elágazónál egy kamion árokba hajtott. A gépjármű letért az útról, a fák közé sodródott, majd felborult. A baleset következtében egy ember kiesett a járműből. Az 52-es kilométernél félpályán, irányonként váltakozva halad a forgalom.

A 11-es főúton, Esztergom közelében két személyautó összeütközött, majd az árokba borult. A 70-es kilométernél teljes zár megszűnt, félpályán megindult a forgalom. A torlódás több kilométeres.

Frontálisan ütközött össze két személyautó a 87-es főút 36-os kilométerénél, Gencsapáti és Gyöngyösfalu között. A Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint az egyik autó az árokban állt meg. A szombathelyi hivatásos, valamint a kőszegszerdahelyi önkéntes tűzoltók áramtalanították az egyik járművet. A műszaki mentési munkálatok idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Az M0-s autóút keleti szektorán, a Megyeri híd felé, az M3-as autópálya csomópontja közelében javítják a burkolatot. A 67-es és a 70-es kilométer között a belső sávot lezárták, a forgalom a külső sávon és a kollektor ágon halad. A reggeli csúcsforgalomban a torlódás meghaladta az 5 kilométert, az arra közlekedők jelentős menetidő-növekedéssel számoljanak.

A reggeli csúcs már javában tart, igencsak élénk a forgalom a Budapest környéki utakon. Telítettek a sávok az M0-s autóút Megyeri híd felé vezető oldalán, az M3-as autópálya csomópontja előtt, az M3-as autópálya bevezető szakaszán, az M0-s autóúti csomóponttól befelé. Sokan haladnak a 10-es főúton, a solymári körfogalomtól, a 11-es főúton, Szentendre és Leányfalu átkelési szakaszán, valamint az 51-es főúton, Dunaharasztitól a főváros irányába.

Főkép forrása:
Katasztrófavédelem

További cikkek